Magán ultrahang rendelés logó.

Egy neves ultrahangos szakember szerint:

"Az ultrahangos vizsgálatokhoz minden esetben kettő fejre van szükség: egy vizsgálófejre és egy vizsgáló fejre."

Ez természetesen úgy értendő, hogy egy jó készülék vizsgálófejére (transducer) és egy jól képzett ultrahangos szakorvos fejében lévő tudásra. Úgy gondoljuk, mindkettőnek megfelelünk, a most vásárolt ZONARE készülékünk a legújabb fejlesztésűek egyike. Kiváló felbontóképességű, a felsorolt vizsgálatok elvégzésére tökéletesen alkalmas. A képeket a készülék memóriájában, ill. CD-n tároljuk, de kérésre (pl. konzultációhoz) nyomtatott kép formájában a pácienseinknek is rendelkezésére bocsátjuk.

A rendelésen használt ZONARE készülék:

ZONARE ultrahang vizsgáló gép program ablakZONARE ultrahang vizsgáló

Új vizsgáló gépünk leírása:

Kiváló képalkotó képesség díjnyertes technológiával!

Az új Z.One PRO típusú készülékünk, szabadalmaztatott, szoftveralapú ZONE Sonography ® technológiával (ZST) rendelkezik. Optimálisan részletes B-módú és Doppler képalkotást biztosít a vizsgálatot végző orvos számára, függetlenül a vizsgált személy testfelépítésétől, így biztosítva a megbízható diagnózist. Ez megoldást jelent számunkra az igényes, klinikai szintű kihívásokra, diagnózisok felállítására.


A készülékünk további jellemzői:

Kiváló képminőség minden alkalmazásban.

Vizsgálófejeink széles választéka.

Opcionális SP billentyűzet, 30% -kal kevesebb gomb.

Egygombos, gyorsabb képoptimalizálási funkció.

Testreszabható számítások és munkafolyamatok.


Technológia:
A Z.One PRO készülékben alkalmazott „ZONE Sonography® Technology” (ZST) egy innovatív és szabadalmaztatott képalkotó eljárás, amely az ultrahang hullámok által továbbított akusztikus adatokat a páciens testéből akár tízszer gyorsabban tudja beolvasni és feldolgozni, mint a hagyományos – nyalábalkotó - elven működő ultrahang-diagnosztikai készülékekben alkalmazott módszerek. Az automatikus páciensfüggő hangsebesség és képoptimalizálás segít a pontos diagnózisban.

A ZONE Sonography® technológia folyamatosan fejlődő, szoftveralapú technológia, úgynevezett „élő technológia”. A Living Technology az ügyfelek számára egyedülálló és sajátos ZONE Sonography technológiája alapján könnyen frissíthető szoftveres ultrahang-fejlesztéseket kínál. Ezek a frissítések megnyugtató termék-befektetési védelmet biztosítanak azzal, hogy a ZST platformokra épített rendszerek teljes életciklusuk során a csúcsminőségű képalkotás színvonalát támogassák.


Bejelentkezés

Dr. Makula Éva főorvos
Telefon +36 30 368 5274

Dr. Zábrák Edit főorvos
Telefon: +36 30 299 3880